Een oase van rust midden in het hectische zakendistrict van Hoofddorp. Masami biedt een ontspannen omgeving voor zowel lunch als diner. Het interieur – ontworpen door de internationale interieur architect Eric Kuster – verbindt de gerechten en de mensen met elkaar. Laat de zintuigen prikkelen.

  ★★★★★
  Super friendly and attentive staff, great ambiance, fantastic flavour combinations and quality ingredients made for a fantastic experience.
  - Anthony

  CHEF & TEAM

  Het team van Masami staat onder leiding van chef-kok Thanurak Somchit. Zijn jarenlange ervaring in toprestaurants in o.a. Londen, Berlijn en Ibiza is duidelijk te zien in de hoogstaande en verrassende gerechten. Deze culinaire atleet legt de lat voor hemzelf én zijn (persoonlijk samengestelde) team bijzonder hoog.

  ONZE NIEUWSBRIEF

  € 50.000,- voor de voedselbank

  Tijdens de Grand Opening van Masami heeft Herman den Blijker namens Masami een waardecheque van 50.000 euro aangeboden aan de voedselbank. Daar zijn we trots op.

  Internationale food fotografie award

  Wij zijn trots op onze fotograaf Lyan. De foto van ons gerecht Beef tenderloin heeft een internationale food fotografie award gewonnen.
  © Auteursrecht - Masami Hoofddorp